dissabte, 23 de gener de 2010

Link de de lletres

aquest es el bolg de la rie

dijous, 21 de gener de 2010

Link de fotos


Us poso un altre cop l'enllaç de la meva pàgina web de jocs preferida, ja que l'altre enllaç no se'm va penjar bé.

www.nitrome.com

video tret del youtube

aquest es en "Maru" un gat que podeu trobar al youtube.

dimecres, 20 de gener de 2010

Video de prova amb el Pinnacle Studio 12

Això és un video que he muntat jo.

diumenge, 17 de gener de 2010

EL TREBALL INFANTILEl treball infantil és l'ús de nens per fer la feina que les persones adultes haurien de realitzar. A vegaes els nens es veuen en condicions gairabé d'esclavitud.

Actualment el treball infantil està porhibit, tot i això en molts països a l'empara de trectats internacionals especialment promuguts per UNICEF. El treball infantil és una situació injusta, de privació del dret a l'educació.


Encara que això ens sembli molt lluny, mirant només uns quants anys enrere podem trobar exemples de treball infantil a casa nostra. Fa només 10 anys que l'ONU va poposar als governs de tot el món, aconseguir que tots els nens i nenes del món puguin anar a l'escola. Segurament molts dels nostres pares o avis treballaven als 14 anys en una fàbrica tèxtil.
Els nens, generalment treballen per l'agricultura, la fabricació de catifes o de pilotes de futbol, els serveis domèstics, la utilització de canalla com a captaires, la recerca de restes de menjar i la prostitució infantil. Molts sofreixen pallisses, són violats o traslladats per la força d'un país a un altre coma mà d'obra il·legal i forçats a treballar contra la seva voluntat. La misèria en que han nascut, la falta de consciència dels empresaris i la desídia dels governs els condemna a treballar enlloc d'estar jugant i aprenent.