dimecres, 3 de febrer del 2010

Escurció a Barcelona dels alumnes de 2n

Aquest dilluns dia 1 de Febrer, els alumnes de 2n d'E.S.O. van anar d'escurció a Barcelona, juntament amb una optativa dels alumnes de 4t ens han explicat la seva experiència.


A 9:30 del matí els va venir a buscar un autobús, a les 10:30 van parar per esmorzar, i després van continuar el viatge fins al Palau de la Música.
"L'espectacle que vam veure va està bé", afirma un alumne de 2n.

El "Rock-Pop a Prop", a part de ser un espectacle musical, també pretén fer veure el lligam d'aquest tipus de música amb la joventut. El concert repassa l'evolució musical del pop-rock i els seus ritmes però també relaciona d'altres facetes relacionades amb la música. Van escoltar l'Elvis, els Beatles, els Rolling Stones, Bob Dylan, Elton John, Gloria Estefan i Bob Marley, però també van veure les diferències entre rockers, mods, hippies i rastafarians, i van aprendre sobre els moviments sociopolítics del segle XX de mans de la Factoria Mascaró.

A 13:30 van anar al port vell a dinar i ja de passada a visitar el Maremàgnum fins a les 15:00 que van anar a l'IMAX Port Vell a veure la pel·lícula "Gegants Marins" fins a les 16:00 que van agafar l'autobús de tornada a l'Institiut.

By: Claudia i Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada